SCBA biedt al sinds jaar een dag een vast dienstenpakket aan dat bestaat uit de preventieve surveillance, de aansluiting bij de meldkamer, een abonnement alarmopvolging en de daadwerkelijke opvolging als er een alarmmelding is. Vanaf 2022 gaan wij de dienstverlening uitbreiden, wij gaan aanvullende dienstverlening aanbieden die u kunt afnemen tegen een gunstige prijs of betere voorwaarden. Wij doen dat door steeds een product / dienst in de spotlights te zetten.

De eerste dienst die we gaan aanbieden is een AVG check waarmee u eenvoudig laat controleren of u voldoet aan de eisen die de wet aan u en uw bedrijf stelt. Interesse? Bekijk hier AVG compliance flyer!
 

Al jaren bestaat binnen politie Nederland de behoefte om onze "extra ogen", oftewel de beveiligingscamera's, hangen ten behoeve van het opsporingsproces. Door de toename van camera's binnen onze maatschappij is deze behoefte steeds sterker geworden. Camera in beeld is een digitale kaart waarop je kunt zien waar camera's hangen. Een collega kijkt voor een onderzoek even op Camera in Beeld en ziet in één oogopslag welke camera's zicht hebben op de openbare weg en mogelijk iets geregistreerd hebben bij een incident. 

Hoe meer burgers en ondernemers hun camera's aanmelden, hoe effectiever de politie kan werken. De volgende informatie staat in het systeem: waar de camera hangt, of er wel/geen opnames gemaakt worden en wat de bewaartermijn is, contactgegevens van de eigenaar en een zichtveldfoto zoddat bekend is welk gebied de camera waarneemt. Wij willen u vragen om, als u een of meerdere camera's heeft, deze aan te melden. Dit kan via deze link helemaal onderaan de pagina vindt u het formulier.


Colofon:
Jurjen de Jong Communicatie, Amstelveen | Websitebouw: EMMA-design, Joure
achtergrondafbeeldingen
achtergrondafbeeldingen